Apakata Kementerian Pelajaran jadikan buku ” Biografi Rosmah Mansur “ ini sebagai buku tambahan motivasi bagi pelajar tingkatan 5 terutamanya bagi pelajar pelajar perempuan supaya dapat dicontohi “gerak kerja dan perancangan” First Lady kita ini yang berjaya sampai ketahap dia berada sekarang ini?

Buku ini pastinya dapat mencetuskan motivasi untuk pelajar pelajar perempuan ini,jika tidak dapat menyamai pencapaian Rosmah sebagai isteri Perdana Menteri pun sekurang kurang nya dapat jadi isteri kepada ahli koprat kepala kepala GLC ataupun isteri muda para pemimpin Umno yang masih teringin nak menambah cawangan sedia ada.

Apa macam bagus tak idea aku ni?

He he he

About these ads