Saperti yang ramai dah tahu Unleseekers telah pun dibebaskan dengan ‘jaminan polis’ semalam BERITA KAT SINI.Siapa yang faham dengan prosedur dan SOP PDRM fahamlah maksud ‘dengan jaminan polis’ jadi aku rasa tak perlulah aku huraikan disini.

Jadi inilah masanya buat HERO HERO TAMIL yang semasa Uncleseekers kat dalam duk berkokok berderai derai nak berkenalan dengan Uncleseekers ‘The King Of The Blogger’ and the real ‘Numoro Uno’ blogger hari ini.Tak ada hal korang email je kat aku kalau rasa nak jumpa dan berkenalan dengan dia…bereh aku boleh aturkan.Masa tu korang confront dan maki hamun lah dia depan depan macam anak jantan…ada berani?Jangan hebat masa orang tu duk kat dalam je…he he he.