Aku memang malas nak melayan budak budak hingusan ini,lebih lebih lagi dah dekat aku nak tutup kedai ni.Sebelum ini aku buat bodoh dan diam bila 2 bloggers UMB attack aku dan tolong up artikel kutuk boss dia dan UMB kerana aku respect Tun Faisal.Alih alih tahu aku dah nak tutup kedai datang lagi sorang blogger hingusan enter frame nak cari pasal dengan aku.

Engkau pakai Keris 7Lok ke…gobLok ke..atau roadbLok ke..aku peduli apa!!!

Masa UMB diserang bertali arus sebelum ini dimana korang semua yang mengaku UMBians?Kecuali Yuseri,Rio,Brader Jai dan sorang lagi blogger yang dah masuk PDRM tu,korang semua hilang telor tak berani bersuara.Kenapa dalam kes aku yang tak usik UMB selama ini korang tiba tiba berani?Sebab korang tahu aku ok dan takkan tumbuk korang..bukan gitu?

Sekarang Tun Faisal dan UMB tengah diserang sekor blogger taraf ‘mengkarung baru nak panjat daun’,korang buat apa?Kenapa tak tangkis serangan dia?

SIMPANLAH KERIS KONTOT KAU TU SEBAB IANYA TAK MENGGUGURKAN BULU KERANDUT AKU !!!

P/S : Patutlah Gomo panggil ko Blogger Skema..dah kenalah gelaran tu.
Kalau kau tak tahu ‘mengkarung’ ni sape aku bagi tip sikit..dia ni suka nyanyi lagu Jamal Abdillah tapi bunyi dikir barat sebab slang Kelantan tak hilang lagi walau dah duduk KL.kah kah kah..