Ramai yang terpedaya di siapa sebenarnya Ahmad dinajaed Iran yang dikuasi oleh puak fahaman agama SYIAH sesat.

Iran ada perjanjian sulit dengan Amerika semenjak 2003. Iran membekalkan senjata pada tentera boneka Amerika di Iraq. Tentera boneka ini memakai seragam tentera tempatan. Siapakah yang lebih bodoh dari orang-orang yang dipergunakan orang kafir untuk merosakkan tempat tinggal sendiri?

Selain membekal senjata, tentera Iran turut diserap dalam tentera Iraq!. Orang-orang Iraq dilaga-lagakan dengan fikrah perpecahan dan rasisme. Organ ummat Islam dicuri sesuka hati. Orang itu mungkin tidak dibunuh, akan tetapi badannya berparut besar dan dahsyat kerana pernah dibelah oleh manusia tidak bertanggungjawab demi merampas organ-organ mereka.

Kini, masjid dibakar, dimusnahkan. Begitu juga dengan Al-Quran. Ganjilnya bukan orang kafir atau orang Amerika yang melakukannya. Mereka hanya memberi arahan dan lihat, yang melaksanakan adalah orang-orang SYIAH!. Islamkah syiah jika sampai begitu sekali mereka perlakukan terhadap ummat Islam sunni di Iraq?

Di selatan Iraq, banyak sekali masjid yang telah dibakar dan dimusnahkan. Hingga ummat Islam sunni lansung tidak berani keluar untuk bersolat dimasjid. Kawasan-kawasan ini telah di tanda dengan bendera hitam, menunjukkan kawasan tersebut telah dikuasai oleh SYIAH. Penjaga masjid ditangkap. Mereka dibunuh seperti semut.Penjaga masjid yang telah ditangkap itu ditolak ketengah jalan dan dibunuh begitu sahaja dengan pistol. Alangkah murahnya darah seorang muslim bagi orang SYIAH!

Iraq belum tenang wahai kawan-kawan senegaraku. Sedarilah kenyataan ini. Jihad masih berterusan. Hingga para wanita pun ada yang menjadi pasukan tentera demi mempertahankan tanah air mereka. Berita sebenar masih banyak tersekat. Dahsyat sungguh keadaan disana. Jika seorang pemuda itu diketahui menghafal surah anfal pun boleh ditangkap! Lebih 1800 siaran tv yang terpancar di Iraq. Dadah diseludup secara berleluasa oleh orang-orang Iran demi merosakkan masyarakat Iraq..

Masih mahu membela orang-orang SYIAH? Masihkah kita mahu mengagumi Ahmadinejad??? bangkitlah duhai pemuda…sedarlah betapa kejamnya SYIAH..

Freemason sebuah kelab pertubuhan yahudi untuk menggapai agenda mereka menguasai dunia bagi agenda besar mereka New World Order . Freemason masuk ke sesebuah negara untuk menyahudikan pemikiran dan tindakan golongan intelek di sesebuah negara. turut menjadi sasaran freemason ialah kelompok memegang authority dalam sesebuah negara. Kemungkinan Ahmadinejad sebagai ahli freemason adalah satu kenyataan yang boleh diterima dan ditolak dengan hujah masing-masing. Ada yang mengaitkan beliau dengan pertubuhan itu kerana simbol “peace” yang dirakam oleh pihak tertentu. Di sana ada pelbagai alasan untuk diterima dan ditolak. Penulis Iran dan bekas editor akhbar Kayhan International bernama Behrouz Souresrafil dalam bukunya, Khomeini and Israel menyatakan orang yang mula-mula membawa pertubuhan Freemason ke Iran ialah tokoh reformis (islah) terkenal, Jamaluddin al-Afghani. Orang-orang Iran seringkali mendakwa beliau (al-Afghani) sebagai berfahaman Syiah. Asas dakwaan ini sehanrusnya menjadi tajuk perbahasan para pengkaji Timur Tengah bagi menyelongkar hubungan persemendaan pemikiran falsafah dengan Syiah memandangkan Afghani menjadikan pemikiran sufism dan falsafah sebagai modal pan-Islamisme pada masa lalu.

Mayat Khomeni… fikirkan sendiri…..

Di kalangan pengkaji tentang Revolusi Iran yang dibawa Khomeni untuk menumbangkan Shah Iran, hubungan pegawai CIA bernama General Huyser dengan kelompok revolusi Khomeini (termasuk Ahmadinejad) untuk menumbangkan Shah Iran bukanlah satu perkara rahsia kerana Amerika dan Britain tidak lagi boleh bergantung kepada Shah Iran setelah dagysar beliau memiliknegarakan minyak Iran dibawah presiden Mossadegh. Kerana itu hubungan CIA di bawah pentadbiran Jimmy Carter dengan Khomeini di Paris mula dijalankan bagi menjalankan usaha menjatuhkan Shah Iran. Khomeini sendiri menghukum bunuh ramai kalangan tentera Shah Iran yang belot kepadanya sewaktu Revolusi apabila beliau menjadi penguasa Iran bagi menutup rahsia kerjasama ini. Langkah ini turut dipersoalkan oleh ulama terkenal Inddonesia sewaktu itu, Hamka dan seorang penulis juga wartawan Indonesia yang membuat liputan ketika itu di Iran, Nasir Tamara dalam bukunya Revolusi Iran. Nasir Tamara ialah wartawan Indonesia yang turut berada dalam kapalterbang Air France bersama Khomeini diterbangkan dari Paris ke Tehran.

Mungkin inilah yang menjadi sebab mengapa Amerika di bawah Jimmy Carter tidak pernah bertindak satu tindakan pun ke atas Iran? walaupun 52 diplomatnya telah ditawan oleh mahasiswa Iran sewaktu revolusi berlaku. Sebaliknya berlaku pula rundingan antara Presiden Bani Sadr (presiden pertama kepada kerajaan wilayah faqih diketuai oleh Khomeini) dengan Reagan – Bush Tua di Paris bagi membebaskan diplomat yang ditawan di Tehran. Rundingan ini dinamakan skandal Iran-Contra di mana Amerika bersetuju menjual senjatanya kepada Iran untuk berhadapan dengan Iraq dalam perang Iran-Iraq (1980-1988 ) menerusi Israel. Akhirnya berlaku “October Surprise”, peristiwa mengejutkan pembebasan diplomat Amerika di Iran pada hari penabalan Reagan sebagai Presiden Amerika. skandal Iran Contra menjadi bahan sindiran Clinton kepada Bush Tua sewaktu beliau menjadi presiden dan kes ini menjadi perbicaraan hangat dalam Kongres sehingga kini kerana ia melibatkan sebahagian besar tokoh dalam pemerintahan Bush Muda.

Adapun kerja-kerja Syiah dalam membunuh umat Islam sejak 656H (kejatuhan Baghdad dengan kerjasama Syiah-Mongol), termasuk yang terkini ; kerjasama pemerintah Iran dengan Amerika di bawah Pemimpin Agong mereka Khamenei dan dua presiden mereka (Mohamad Khatami & Ahmadinejad) dalam pembunuhan umat Islam dan penjajahan Afghanistan (perjanjian Bonn 2001) & Iraq (London Conference 2002) lebih besar dari kerja-kerja freemason untuk menguasai sebuah negara. Hari ini di Afghanistan, penguasanya ialah boneka sekular Amerika Afghanistan Hamid Karzai bersama kelompok Syiah etnik Hazara dan kumpulan Komunis pro Russia. Amerika bersama Russia lah yang menaikkan takhta mereka selepas perang Dingin dan selepas Taliban ditumbangkan.

Di Iraq pula penguasanya ialah Syiah berketurunan Yahudi Nuri al-Maliki bersama etnik Kurdis yang gerilanya dilatih oleh mossad Israel. Kedua-duanya menjadi buruh kasar (boneka) Amerika yang asalnya parti dan pasukan mereka dibentuk oleh Iran semasa mereka berada dalam buangan di Iran. Tentera-tentera Iraq hari ni sebahagian besarnya ialah pejuang-pejuang militia Syiah (termasuk tentera Mehdi pimpinan Muqtada Sadr) yang dilatih oleh Iran yang diserap masuk oleh Menteri Dalam Negeri Iraq yang berasal dari Iran bernama – Bayan Jabr. Pasukan itulah menjadi pelindung kerajaan boneka bagi memudahkan urusan penjajah Amerika dan pasukan bersekutu menguasai Iraq dan merompak (menswastakan) minyak Iraq yang telah dimiliknegarakan oleh pemerintah sebelumnya.

Apabila membaca mana-mana buku pendedahan mengenai kerja-kerja Yahudi penyembah setan ini, maka kita semua akan menemui fakta bahawa “Penjajahan Iraq” (dan afghanistan) adalah merupakan sebahagian dari agenda Projek Abad Baru Amerika (PNAC) yang dilaksanakan oleh Zionis neo-konservatif di sebalik pemerintahan White House yang melaksanakan New World Order. PNAC berasal dari kertas kerja kumpulan think tank “A Clean Break” yang dirangka untuk pemerintahan Sharon dan Benjamin Netanyahu bagi mengubah rantau timur tengah untuk menyelamatkan Israel dan membentuk empayar Israel Raya. Idea ini diasaskan oleh sekelompok intelek Yahudi yang dinamakan sebagai neo-konservatif dan Kristian Kanan.

Selepas perang Iraq berakhir maka terbongkarlah ucapan-ucapan intelek Yahudi (neo-konservatif Zionis) ini bahawa Iraq merupakan langkah pertama kepada projek “Israel Raya” di Timur tengah, dan kerajaan lain pula selepas ini bakal menyusul. Mereka juga menyebutkan perang dengan Iran hanyalah sebuah retorik semata-mata bagi membentuk rantau Timur Tengah Baru yang bakal dimonopoli oleh Amerika bersama Iran. Selain Lubnan yang kuasa politiknya berada dalam genggaman Syiah Duruz bersama Syiah Imamiyyah (Hezbollah), mereka sedang merancang kejatuhan Bahrain yang kini parlimennya sedang dimonopoli oleh orang-orang Syiah dan bakal menyusul pula ialah Kuwait.

Apabila anda memerhati peristiwa-peristiwa di atas, di manakah kedudukan Ahmadinejad ? Apakah fungsi dan penanannya sangat kecil menjadi ahli freemason, berbanding penanannya yang sedang dimainkannya dalam kerajaan dan agenda empayar Parsi dis ebalik permusuhan retorik Iran-Amerika yang selalu dijajanya ?. Lihatlah kepada Iraq dan Afghanistan sebagai bukti yang jelas, bukan setakat mengandaikan betapa bahaya nya jika beliau menjadi seorang ahli freemason.

pameran penyebaran SYIAH di KELANTAN

gambar siapa yang mereka junjung?
Berhatilah-hatilah, fahaman SYIAH ini semakin merebak di negara kita….senang-senang boleh buat pameran penyebaran agama SYIAH….mereka semakin mendapat tempat di dalam pimpinan PAS. Mahukah persaudaraan yang telah terjalin berakhir dengan tumpahan darah sesama muslim, akibat fahaman sesat SYIAH? Ambillah iktibar, apa yang telah berlaku di Iraq dan Iran….mereka pada mulanya satu bangsa, akhirnya berbunuhan dan bersekongkol dengan zionis amerika yang untuk menghancurkan saudara mereka sendiri…Tidakkah sama, parti PAS yang sanggup bersekongkol dengan siapa sahaja malah iblis yang terdiri dari kafir harbi dan jin sekirannya dapat menjatuhkan parti pemerintah yang sama akidah.

Perbandingan kedua golongan itu (orang-orang kafir dan orang-orang mukmin), seperti orang buta dan tuli dengan orang yang dapat melihat dan dapat mendengar. Adakah kedua golongan itu sama keadaan dan sifatnya? Maka tidakkah kamu mengambil pelajaran (daripada perbandingan itu)? Quran [11.24]

Fikirkan….

sumber
Al Quran, Hadis
http://mutiarajannah.blogspot.com
tanyalahuztaz.blogspot

Advertisements