Ini video lagak seorang polis trafik terlebih happy kat Charlote : Clayton County USA.Aku ingat polis trafik kita kena trim part yang ‘boroi’ tu kalau nak tiru gaya mamat ini.Apapun polis trafik kita terbaik kerana terpaksa bertugas dalam cuaca panas terik dan hujan tak tentu masa.Kalau mamat ini dihantar attached sebulan kat Polis Trafik Jalan Bandar harus masuk ICU….

The video of First Brig. Norman Kamaru from the Gorontalo Mobile Brigade Police dancing and singing to Indian dance song has gone viral on the internet. (Photo Source YouTube)

Lepas tu korang layan pulak video sorang lagi polis terlebeh happy kat Indonesia sana yang pernah aku siarkan tahun sudah.Hari ini hari kita happy happy sikit…