Aku suka bebenor tenguk couple menari loving macam ni…

Jin Tonchet Uncleseekers telah membisikan kat telinga Uncle memberitahu ada seorang PEMIMPIN BESAR UMNO SELANGOR terkantoi kerana berbini TIGA.Selama ini semua orang ingat dia cuma ada 2 cawangan sahaja,tau tau dah jadi TIGA.

Jadi sebagai pengamal separa normal Uncleseekers aku kaborkan kat sini bersedialah siapa juga yang dimaksudkan itu untuk pendedahan selepas Raya Korban nanti.Jadi kepada yang punya badan..masa ko tenguk lembu lembu dan kambing kambing yang menggelupur kena sembelih dalam  ibadat korban nanti,bayangkan ko juga bakal disembelih Uncleseekers lepas raya nanti.

Siapa aahh?

KLUE ada aku sertakan kat sini..jadi pandai pandailah mentafsir siapa pemimpin yang malang tu,kecuali dia dulu buat pengakuan sebelum pendedahan Uncleseekers.