“Rosmah Mansur” buku biography isteri Perdana Menteri dilancar hari ini oleh Kebawah Duli Sultan Pahang Sultan Haji Ahmad Shah.

Hari ini Kebawah Duli Sultan Pahang melancarkan buku “Rosmah Mansur”,buku berbentuk biography tentang isteri Perdana Menteri dan “pencapaian” beliau selama ini.Buku ini dijangka akan memberi saingan kepada buku kontrovesi Pak Habib yang terbaru bertajuk Setan,Syaitan,Sultan dan dijangkakan akan meninggalkan Pak Habib dari segi jualan nya bila berada dipasaran Januari depan.

Aku dikhabarkan sebelum Rosmah “terfikir” nak keluarkan buku ini pun sebanyak 10 Ribu naskah sudah ditempah oleh GOLONGAN PENCIUM TANGAN UMNO dan bila ianya benar benar dizahirkan kelak pastinya lebih ramai spesis CIUM TANGAN ini akan membelinya.

NONE

Datuk Ahmad Maslan yang juga Ketua Penerangan Umno bertindak sebagai PENASIHAT dalam penerbitan buku setebal 164 mukasurat ini yang memperuntukan satu Bab semata mata untuk menjawap segala macam tohmahan dan isu berkait dengan Rosmah Mansur yang diperkatakan rakyat selama ini.

Aku tak ada nak komen banyak pasal buku ini cuma nak mencadangkan kepada DS Rosmah andaikata ada lagi buku yang nak ditulis dimasa akan datang aku cadangkan tajuk ini…

“HOW TO AVOID BECOMING NUMBER TWO”

Kah
Kah

Kah

Berita penuh DISINI dan DISINI

Jangan lupa beli buku dibawah ini untuk bacaan santai anda…hil hik hik

…dan buku ini

Advertisements