Okaylah tu….. kalau salah kita mintak maaf je habis cerita.Nak panjang panjangkan pun takde makna dan dalam hal ini “kepujian” harus diberikan kepada Rafizi Ramli kerana berani meminta maaf kepada Zahid Hamidi atas keterlanjuran dan keghairahan dia membuat pendedahan demi pendedahan.

Teringat aku kata kata nasihat seorang sahabat….

“MINTAK MAAF LAGI MUDAH DARI MINTAK IZIN”

Tapi kaedah ini hanya boleh digunapakai dalam kes bila kita kantoi TAMBAH ISTERI dan semuanya terdedah…Kah kah kah.

Kah kah kah…aku kantoi gak ke?

* Kalau aku pun kantoi maka aku MEMOHON MAAF KEPADA RAFIZI ATAS PERMOHONAN MAAF YANG TIDAK DIMOHONNYA KEPADA ZAHID…kah kah kah.

UPDATE BERHUBUNG ARTIKEL DIATAS.

Berikut adalah kenyataan media oleh Rafizi..

Saya dimaklumkan bahawa laman-laman Facebook yang berkaitan dengan saya ada menyiarkan satu kenyataan maaf terhadap Dato’ Seri Zahid Hamidi sekitar jam 7 petang ini. Sejurus selepas itu juga, laman-laman blog pro-Umno menyiarkan berita melaporkan kononnya kenyataan maaf tersebut.

Saya menafikan sekeras-kerasnya sebarang kenyataan maaf. Saya tetap dengan pendirian sebelum ini bahawa perkara ini akan diteruskan di mahkamah dan saya tidak akan berganjak dari terus membawa soal salahguna dana Angkatan Tentera Malaysia.

Kenyataan tersebut adalah palsu, berniat jahat dan direncanakan oleh laman-laman blog pro-Umno bertujuan memfitnah saya dan mengelirukan rakyat. Apabila mereka tidak dapat berdepan dengan pendedahan-pendedahan yang memalukan pimpinan mereka, laman-laman ini secara tidak beretika menggunakan muslihat untuk menggodam akaun dan laman-laman berkaitan Pakatan Rakyat, termasuklah laman-laman pimpinan Pakatan Rakyat dan laman Facebook.

Laman Facebook saya adalah yang kedua dalam tempoh dua hari yang digodam, selepas laman Facebook YB Azmin Ali, Timbalan Presiden KEADILAN. Ini juga rentetan kepada siri godaman terhadap laman Malaysiakini setiap kali ada perkembangan politik penting negara yang merugikan Umno/Barisan Nasional.

Saya mengutuk sekeras-kerasnya muslihat dan tipu helah yang digunakan oleh cybertrooper Umno ini kerana ia tidak beretika dan memfitnah. Sikap pimpinan Umno yang berdiam diri menunjukkan mereka juga sama-sama mendokong muslihat dan tipu helah kotor ini.

Saya sekali lagi menegaskan bahawa saman Dato’ Seri Zahid Hamidi akan saya jawab di mahkamah. Isu salahguna dan penyelewengan dana LTAT dan kebajikan anggota angkatan tentera yang diabaikan tidak boleh dipadamkan dengan muslihat jahat dan tipu helah cyber seperti ini.

RAFIZI RAMLI
Pengarah Strategi KEADILAN
27 Januari 2013

Advertisements