Sejak tersentak dengan gerakan senyap “1CauvinisCina” dalam PRU13 yang lalu,sama ada korang perasan atau tidak laungan “keramat” 1Malaysia sudah amat jarang didengari dilaungkan dikhalayak ramai dan pelopornya @NajibRazak dah macam segan silu lak nak melaungkannya.Mungkin sekarang @NajibRazak dah mula menyedari yang selama ini dia dah kena temberang oleh Cina Cina yang turun berduyun duyun untuk makan free dan tenguk konsert free sambil menyambut laungan 1Malaysia dia tapi dengan “gerakan twisted arm move” yang membawa maksud yang lain walupun tidak menggunakan “middle fingger”…kh keh keh.

Bilakah Najib mampu memulihkan semangat beliau untuk sekali lagi melaungkan 1Malaysia kehulu kehilir sampai PRU14 aku pun tak pasti…

Yang aku pasti lidah dia pasti akan terasa geli gelaman dan gatal bila menyebut 1Malaysia selepas ini kecuali lidah dia memang dah kebas dan tidak mempunyai deria rasa yang sepatutnya ada pada seorang manusia yang berakal…

Sama sama kita nantikan “1Malaysia Versi PRU14” yang bakal diberikan penjenamaan semula oleh PUNAHSIHAT PUNAHSIHAT @NajibRazak yang SAH bakal melingkupkan karier Najib dan Umno selepas ini jika masih diteruskan…

* NASIHAT PERCUMA TADI DITAJA OLEH “MAKJUN 3 BINI” KELUARAN AZHAR IDRUS THE FAST & FURIOUS