Si Kelembai Tua dengan bangganya membicarakan artikel aku di facebook dia.
Tapi bila orang masuk komen yang tak memihak habis didelete..

Semalam aku ada siar cerita pasal Zaharin si Kelembai Tua DISINI setelah dia tak pasal pasal blog aku dipage dia bila aku sama sama nak cari pencerahan bersama Tun Faisal atas tohmahan dan fitnah yang dia sebarkan sejak beberapa hari lalu.Saperti yang aku tulis…tak ada provokasi tak ada maki hamun dia tiba tiba block aku ntah apa pasal.Memandangkan UMB ada beribu facebooker yang aktif hasil gerak kerja Tun Faisal selama ini maka yang masuk nak komen bertali arus.Delete atau block seorang…sepuluh orang akan masuk selagi Si Kelembai Tua ini sanggup melayan.Tapi biasalah CyberTerlupa macam Zaharin mana ada kerandut.Jadi sekejap sekejap dia terpaksa HIDE posting dia tu agar tiada yang masuk komen sebab tak tahan asakan CyberTroopers UMB yang dia perkecil kecilkan selama ini.Baru dia tahu apa itu Phsywar,efektif atau tidak…kah kah.

Untuk pengetahuan Zaharin setiap komen dalam page yang lu delete akan diprintscreen satu pihak yang lain supaya lu tak boleh nak bersilat menafikan apa yang lu kata nanti bila kantoi…itu untuk pengetahuan lu adalah sebahagian kecil saja gerakan phsywar…kicik punya hal.Dalam banyak banyak komen yang masuk aku tertarik dengan seorang yang bernama Zahari Abdullah (atas) sepupu kepada seseorang yang dikatakan Zaharin Mat Yassin ada “berhutang” RM30 Ribu tak bayar bayar sehingga hari ini.Betul ke tidak aku tak pasti hanya mereka saja yang tahu,tapi cara Zaharin melarikan diri bila setiap kali diajak berdebat dengan komentar yang tidak berpihak kepadanya yang aku tak ble bla…

“Saya dah msg dm inbox anda….bla bla bla..”
Tapi bila Zahari Abdullah sebut saja nama Tun Faisal terus kena block…kah kah kah.
Allergic betul bila nama Tun Faisal disebut sedangkan dia yang kuat sangat mencanangkan keburukan Tun Faisal selama ini.Itu baru kelas apprentice je yang provoke dia dah tak tahan terus block,belum lagi diminta berdebat dengan Tun Faisal.Apa lah ko Zaharin cakap tak serupa bikin..
Pakar cium tangan..kah kah kah

Ini ke orang yang Pengarah Strategik PMO Sahlan Nasution ajak berunding untuk tubuh Jabatan natang apa ntah kononnya untuk memperkasakan media sosial pro kerajaan?
Jadi pelingkup bolehlah…lagi cepat Saifuddin Nasution dapat info kalau dua makhluk ini Perdana Menteri bagi kepercayaan jaga Media Sosial.

Jangan lupa siapa yang tulis di media sosial masa Bersih yang kononya anggota polis pakai
wristband kuning kalau bukan si tua kutuk ini…